Ting som kommer

Etter en lang sommer full av aktiviteter, er det kanskje på tide å begynne å dele litt igjen!

Jeg får starte med noen bilder av hva dere kan vente dere i tiden fremover:

Photo 28.07.13 20 57 01

Black Tiger prawn. En kjempe av en reke, eller som mine gjester kalte den; Badass-sushi! 🙂
Jeg viser hvordan jeg tilbereder, og skjærer den i et senere innlegg!

Photo 27.07.13 16 19 42

Gari. Hvordan lage syltet ingefær hjemme? Det er suverent enkelt, og blir mye bedre enn glassene med gari du får kjøpt i butikk. Jeg viser hvordan man gjør det i et innlegg denne uken.

Photo 28.07.13 20 28 27

Kazari sushi. De mønstrete og firkantede rullene på bildet ser imponerende ut, men er ikke så vanskelige å lage selv! Jeg lager flere denne uken, tar bilder, og viser hvordan i et senere innlegg! 🙂

Photo 28.07.13 20 28 15

Tamagoyaki. Den litt søte, rullede japanske omeletten. Denne er smått vanskelig å få til, men jeg begynner å nærme meg klar til å vise hvordan man lager den. Innlegg kommer i løpet av høsten.

Første innlegget kommer i kveld eller i morgen. 🙂

-Kai-

Reklamer
Tagged with: , , , , , ,
Publisert i Hint
7 comments on “Ting som kommer
 1. Kor får du tak i black tiger prawns som ikkje er krølla? Koker du dem selv. Ferdigkokte er iallefall umulig å bruke sidan dei er krølla?

  • sushikai sier:

   Hei! Jeg koker de selv, ja! Tok bilder av hvordan jeg gjorde det sist, og kommer til å skrive et eget innlegg om de. Ellers kan du bruke fremgangsmåten jeg beskriver i innlegget om tilberedning av scampi til nigiri, Se her! .

 2. Må berre seia at du har ein veldig bra blogg. Har sjølv laga sushi lenge men ser at du har kome ein del lenger. Har alt tatt til meg mange tips:)

  • sushikai sier:

   Tusen takk! Er alltid hyggelig med sånne tilbakemeldinger! 🙂 Godfisk har satt fokus på sushi i det siste, og det ser ut til å poppe opp mange som lager sushi hjemme, både på instagram #godfisk, og på matbloggsentralen.no.

 3. Ja har sett det. Prøvd meg litt sjølv med blogg men har ikkje tid til å fullføre. Det einaste eg har fått gjort er å laga ein sushiris-kalkulator basert på eigne erfaringar. Vart så lei av å ha for mykje eller for lite ris. Men den må kalibreras. Stemmer ikkje heilt. Eg har sjølv erfart at 1.2-1.25 gangar meir vatn ein ris funkar for meg.

  http://nuppe.net/sushiris/

  Men som med alt så er det vel litt ulikt korleis folk vil ha sushirisen. Då tenker eg særleg på kor søt/ikkje søt eddikken skal vere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: